LIFESTYLE

Συνεργάτης της Αριστοτέλους την αποκάλεσε: «Ο καπετάνιος που κρατούσε το τιμόνι και το καράβι μακριά από τα βράχια και τις σειρήνες»

Συνεργάτης της Αριστοτέλους την αποκάλεσε: «Ο καπετάνιος που κρατούσε το τιμόνι και το καράβι μακριά από τα βράχια και τις σειρήνες»

Την Παρασκεύη ρίχνει αυλαία η εκπομπή «Για Σένα», η Χριστιάνα φεύγει από το Mega και το κλίμα είναι τουλάχιστον συναισθηματικά φορτισμένο... αφού σύμφωνα με τα όσα γράφονται πέρασαν όμορφα, αλλά και δύσκολα...

Ο Τάσος Ευαγγέλου δεν άντεξε μέχρι τις 4 που θα αρχίσει η τελευταία εκπομπή «Για Σένα». Θέλησε ο ίδιος μέσω των social media να ευχαριστήσει έναν προν έναν τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα τη γυναίκα που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει αυτό το ταξίδι, που δεν είναι άλλη από την Χριστιάνα Αριστοτέλους. 

Ο πανελίστας έκανε αναδρομή και πήγε πίσω 3 χρόνια, όταν άρχιζε η συνεργασία του με την παρουσιάστρια: «Πάω πίσω τρία χρόνια, βρισκόμουν σε mood διακοπών, Αύγουστο μήνα όταν χτυπά το τηλέφωνο μου και στην άλλη γραμμή ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Το ένα ραντεβού, έφερε το άλλο και το «ναι» μου στη συνεργασία μας δεν ήθελε δεύτερη σκέψη. Ήξερα πως μαζί της θα ξεκινούσε ένα όμορφο ταξίδι και δεν έπεσα έξω σε καμία περίπτωση. Τρία χρόνια γεμάτα εμπειρίες, γεμάτα γέλιο, χαμόγελα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.».

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα για την Αριστοτέλους, βγάζοντας στην επιφάνεια και άγνωστες πτυχές: «Για μένα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, πέρα από αυτό που γνωρίζει ο κόσμος και που αγάπησε ο κόσμος είναι ο άνθρωπος που πρώτα από όλους πίστεψε σε μένα, μου άπλωσε το χέρι και μου είπε πάμε… Δίπλα της αυτά τα τρία χρόνια με έκαναν να μάθω την τηλεόραση, από την καλή και από την ανάποδη γιατί τίποτα δεν είναι ρόδινο σ’ αυτή τη ζωή. Όμως ακόμα και στις δύσκολες στιγμές μας ήταν ο καπετάνιος που κρατούσε το τιμόνι και το καράβι συνέχιζε την πορεία του μακριά από τα βράχια, αλλά και από τις σειρήνες που καραδοκούσαν.».

Εν κατακλέιδι λέει: «Σήμερα κλείνει ένας όμορφος κύκλος, στιγμές μοναδικές και ανεπανάληπτες. Στιγμές που σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ, γιατί όλη η ομάδα τις ζήσαμε στο έπακρο, ενωμένοι, αγαπημένοι σαν μια γροθιά. Σήμερα αποχαιρετώ μια όμορφη συνεργασία, ίσως την πιο όμορφη των τελευταίων χρόνων της ζωής μου, αποχαιρετώ συναδέλφους που θεωρώ κάτι παραπάνω κι από οικογένεια μου. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χριστιάνα Αριστοτέλους (για όλα όσα εκείνη ξέρει), τον σκηνοθέτη μας Μιχάλη Ιγνατίου, τον παραγωγό μας Αντρέα Αριστοτέλους και όλη την ομάδα του «Για Σένα» Άντρη Αθανασίου, Βαρβάρα Ζαχαρίου, Χριστιάνα Αντωνίου και τον Χάρη Παπαθεοχάρους για όλα όσα μαζί περάσαμε, ζήσαμε και που οι στιγμές έγιναν οι πιο όμορφες μου αναμνήσεις. Σήμερα το ταξίδι του ΓΙΑ ΣΕΝΑ φτάνει στον τελικό του προορισμό, σύντομα ένα άλλο ταξίδι αρχίζει, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους μας. Σας ευχαριστώ!».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top