Τίμησαν τους Ήρωες του Μαρί η REACTIOΝ και οι ποδηλάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τίμησαν τους Ήρωες του Μαρί η REACTIOΝ και οι ποδηλάτες -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από κάθε γωνιά της Κύπρου πήραν το ποδήλατο τους και κίνησαν προς της ΕΜΑΚ και τη Ναυτική Βάση στην 2η Εθνική Ποδηλασία Μνήμης και Τιμής στους Ήρωες του Μαρί.

Με την υποστήριξη του REACTION και υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (09/07) πορεία εις μνήμη των Ηρώων του Μαρί.

Η πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο Λατσιών και ακολούθως έφτασε στο κτήριο της ΕΜΑΚ οπού εκεί τελέστηκε σεμνή τελετή από τον ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μάρκο Τράγκολα.

Ακολούθως, οι ποδηλάτες πήγαν στην Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης οπού εκεί τους περίμεναν οι συγγενείς των Ηρώων.

Ομάδα ποδηλάτων ξεκίνησε και από τη Λεμεσό με επικεφαλή ποδηλάτη τον πατέρα των δίδυμων αδελφών Χριστοφόρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.