ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του βγήκε «ξινή» η αγορά κινητού τηλεφώνου από το παζαράκι της Λινόπετρας!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του βγήκε «ξινή» η αγορά κινητού τηλεφώνου από το παζαράκι της Λινόπετρας!

Άλλη μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, άντρας πριν από μερικούς μήνες είχε αγοράσει κινητό τηλέφωνο από το παζαράκι της Λινοπετρας παίρνοντας το μάλιστα και σε τιμή ευκαιρίας, αφού κόστιζε μόνο 50 ευρώ!

Ο άντρας αφού πήρε τον κινητό, αποφάσισε προ ημέρων να το θέσει σε λειτουργία, βάζοντας την κάρτα sim στο τηλέφωνο. Για κακή του τύχη, η συσκευή είχε δηλωθεί ως κλοπιμαία και αμέσως εντοπίστηκε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Μάλιστα, αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, οπού εντόπισε τον πρόσωπο που είχε στην κατοχή του το τηλέφωνο και διενήργησε έρευνες στο σπίτι του.

Ο άντρας ανέφερε στους Αστυνομικούς πως το κινητό τηλέφωνο που είχε, το πήρε από το παζαράκι της Λινόπετρας και μάλιστα από συγκεκριμένο πωλητή.

Να σημειωθεί πως το ίδιο διάστημα είχε δηλωθεί στην Αστυνομία από άλλο πρόσωπο πως είχε χάσει το κινητό του ή κάποιος του το είχε κλέψει.

Η Αστυνομία αφού αξιολόγησε τα όσα ισχυρίστηκε ο άντρας, έκανε έφοδο στο παζαράκι και εντόπισε τον πωλητή του κινητού τηλεφώνου.

Ο ίδιος ανάφερε πως του το είχε πωλήσει κάποιος συμπατριώτης του και μάλιστα στην τιμή των 15 ευρώ, πάλι στο παζαράκι της Λινόπετρας.

Στην κατοχή του ύποπτου εντοπίστηκαν όμως και διάφορα άλλα κινητά τηλέφωνα όπως και σκληρός δίσκος, τα οποία θεωρήθηκαν ως κλοπιμαία.

Ο Ρουμάνος πωλητής συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (09/07) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top