ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και σχεδιάστρια μόδας η Έλενα Σκορδέλη! Ετοιμάζει fashion show στις Κεντρικές Φυλακές!

Και σχεδιάστρια μόδας η Έλενα Σκορδέλη! Ετοιμάζει fashion show στις Κεντρικές Φυλακές!

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις στη σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στις Κεντρικές Φυλακές για τη λήξη των μαθημάτων του σχολείου στο σωφρονιστικό ίδρυμα. Τις εντυπώσεις έκλεψε η Έλενα Σκορδέλη που πέραν από την αγιογραφία, σχεδιάζει και ρούχα, τα οποία θα παρουσιάσει σε fashion show όπως η ίδια δήλωσε

Διαβάστε επίσης: 

-Ισοβίτης Καυκαρής: «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω» - Θέλει στα 70 του να παντρευτεί την αγαπημένη του! Αποκλειστικές δηλώσεις

-Αποκλειστικές δηλώσεις Σ. Βέργα: «Στις κεντρικές φυλακές βρήκα τον εαυτό μου – Μετάνιωσα για όλα»!

 

Ανάμεσα στους αριστεύσαντες στις γραφικές τέχνες ήταν και η Έλενα Σκορδέλη, η οποία σε δήλωση της στο ΚΥΠΕ είπε ότι η πηγή της έμπνευσης της για τα έργα ζωγραφικής και αγιογραφίας της είναι “η υπομονή και η πίστη στο Θεό”, προσθέτοντας ότι παρόλο που η ίδια, όπως ισχυρίστηκε, έχει βιώσει την αδικία, “στο τέλος, θα υπάρξει ένα φως για τη δικαιοσύνη”.

“Αντλώ τεράστια υπομονή μέσα από αυτή τη θεωρία για να μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου μέσα στη φυλακή για να μπορώ να σκέφτομαι και να αναμένω, για παράδειγμα, τους δικούς μου όταν θα έρθουν να με δουν, να είμαι καλά γιατί θέλουν και αυτοί να με βλέπουν καλά, θέλουν να είμαι καλά και πραγματικά πήρα έμπνευση, αγάπη, κατανόηση από τη νέα Διεύθυνση (των Κεντρικών Φυλακών), την κα. Άννα Αριστοτέλους και την κα. Αθηνά Δημητρίου, οι οποίες προσωπικά με αντιμετώπισαν σαν άνθρωπο γι` αυτό που είμαι”.

"Για να κάνω μια εικόνα και να μου αρέσει μπορεί να μου πάρει και μια εβδομάδα. Δουλεύω ακούραστα και πραγματικά είναι μια μικρή συνταγή που μπορεί να την ανακαλύψει κάποιος όταν είναι χρόνια στη φυλακή: Καλύτερα να δουλεύεις ακούραστα μέσα από όμορφα πράγματα, όμορφες δημιουργίες, να πηγαίνεις κουρασμένος για να κοιμάσαι πάλι όμορφα...είναι μια μέθοδος για να μπορούν να περνούν οι μέρες."

Είπε επίσης ότι αυτή την περίοδο, εκτός από την αγιογραφία, "έχω αναλώσει ένα πολύ μεγάλο μέρος της ημέρας αλλά και της νύχτας μου προετοιμάζοντας το fashion show που θα σας παρουσιάσουμε το Σεπτέμβρη. Έχω μάθει να ράβω μέσα στη φυλακή και να σχεδιάζω ρούχα και εάν είσαστε εδώ πιστεύω ότι θα δείτε πολύ ωραία πράγματα που θα τα ζηλέψουν και οι μεγάλοι σχεδιαστές".

Σημειώνεται ότι στην ορχήστρα των κρατουμένων συμμετείχε και ο Σάββας Βέργας, ο οποίος έπαιζε μπουζούκι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top