Λεμεσός – Απόπειρα φόνου: Αιμορραγούσε όλη την νύχτα σε ένα παγκάκι ο 37χρονος – Νέα σύλληψη

Λεμεσός – Απόπειρα φόνου: Αιμορραγούσε όλη την νύχτα σε ένα παγκάκι ο 37χρονος – Νέα σύλληψη

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος Λετονός φέρεται να δέχτηκε επίθεση από άλλον άντρα ο οποίος το χτύπησε βάναυσα στο κεφάλι με ξύλο το οποίο ακολούθως βρέθηκε πεταμένο σε εγκαταλειμμένο σπίτι.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη ενώ όλα αυτά φαίνεται να έγιναν για 70 ευρώ.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Πολίτης», το ίδιο βράδυ γύρω στις 23:00, ο Λετονός είχε εντοπιστεί από περαστικό ο οποίος τον ρώτησε αν είναι καλά χωρίς να πάρει απάντηση συνεχίζοντας τον δρόμο του. Ο ίδιος άνθρωπος  τον βρήκε ξανά στο παγκάκι που τον άφησε την προηγούμενη μέρα να αιμορραγεί καλώντας έτσι ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Χειροπέδες μέχρι στιγμής έχουν φορέσει δυο Πολωνοί άτομα ηλικίας 39 και 60 χρόνων οι οποίοι προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς οποίοι διερευνούνται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE