Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου «έλουσαν» και Ελληνίδα τραγουδίστρια στην Αμερική με δολάρια αντί για γαρίφαλα! ΦΩΤΟ - VIDEO
14.07.2016 - 16:36
«Βουνά» τα δολάρια στα πόδια Ελληνίδας τραγουδίστριας...
Πριν από μερικές μέρες η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στην Αμερική, όπου η πίτσα όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί υπάρχουν εκταοντάδες δολλάρια, ψευτικά, αληθινά, αυτό δεν το γνωρίζουμε.
Όμως στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης εμφανίστηκε επίσης και η... Έλενα Μπάση και έγινε χαμός. Η Έλενα είχε εμφανιστεί ξανά σε ελληνικά νυχτερινά μαγαζιά των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ της εκπομπής «Με το καλημέρα», ο εύπορος Έλληνας ιδιοκτήτης αλυσίδας fast food, ήρθε στο τσακίρ κέφι και αντί να την «λούσει» με γαρίφαλα, την «έλουσε» με δολάρια.
Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, απέστειλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για να συμμετέχει η Κύπρος στο "Συμβούλιο Ειρήνης" για τη Γάζα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.