Μάρτυρας: «Το κεφάλι του οδηγού της νταλίκας κρεμόταν έξω από το παράθυρο»

Μάρτυρας: «Το κεφάλι του οδηγού της νταλίκας κρεμόταν έξω από το παράθυρο»

«Έδειχνε να έχει χάσει τον έλεγχο του φορτηγού» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού - Ο ίδιος είδε την εκτέλεση του οδηγού

Αυτόπτης μάρτυρας, ονόματι Ναντέρ, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΒFM ότι είχε παρακολουθήσει ολόκληρο το τραγικό συμβάν.

Στην αρχή έμεινε με την εντύπωση ότι ο οδηγός της νταλίκας είχε χάσει τον έλεγχο του τεράστιου οχήματος. «Σταμάτησε ακριβώς εμπρός μου, αφότου είχε συνθλίψει πολύ κόσμο.

Είδα έναν άνθρωπο στο δρόμο και μαζί του προσπαθήσαμε να μιλήσουμε στον νταλικέρη, να τον κάνουμε να σταματήσει. Έμοιαζε νευρικός και ανήσυχος. Κάτω από τις ρόδες του φορτηγού υπήρχε το διαλυμένο σώμα ενός κοριτσιού. Ο τύπος δίπλα μου την τράβηξε προς τα έξω, να την απελευθερώσει.

Είδα τον οδηγό να τραβάει όπλο. Άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί τον σκότωσαν και το κεφάλι του έμεινε να κρέμεται έξω από το παράθυρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE