ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Απόφαση για την Σόφια και την Σωτηρία – Ζήτησαν να αφεθούν ελεύθερες

Φονικό Αγ. Νάπας: Απόφαση για την Σόφια και την Σωτηρία – Ζήτησαν να αφεθούν ελεύθερες

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα παρουσιαστούν εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, τη Δευτέρα (18/07) οι έξι κατηγορούμενοι του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας.

Στην σημερινή διαδικασία, ο δικαστής θα δώσει απάντηση στην έφεση που προέβαλαν οι δικηγόροι των δυο γυναικών, Σοφίας Γρηγορίου και Σωτηρίας Νεοφύτου.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Γρηγορίου, φίλης του «Μπένη», έφερε ένσταση στο αίτημα των ανακριτών όπως η 28χρονη παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι δυο δικηγόροι ανέφεραν στο δικαστήριο πως οι πελάτισσες του μπορούν να καταθέσουν το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ ως εγγύηση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην αγόρευση του ο δικηγόρος της Γρηγορίου , είπε μεταξύ άλλων, πως η πελάτισσα του έχει υποστεί ψυχικό κλονισμό λόγω των συνεχόμενων και πιεστικών ανακρίσεων που υποβλήθηκε από τους ανακριτές.

Επίσης ο δικαστής θα δώσει απάντηση στο αίτημα των ανακριτών για παραπομπή των κατηγορούμενων σε απευθείας δική ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Να σημειώσουμε πως στην προηγούμενη δικαστική διαδικασία βρίσκονταν οι φίλοι του Φάνου Καλοψιδίωτη καθώς και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top