LIFESTYLE

Τι έκανε ο «ακριβοθώρητος» Βέρτης μετά τη συναυλία του στον Πρωταρά; ΦΩΤΟ

Τι έκανε ο «ακριβοθώρητος» Βέρτης μετά τη συναυλία του στον Πρωταρά; ΦΩΤΟ

Όχι δεν έφυγε για την Αθήνα με την επόμενη πτήση...

Ο Νίκος Βέρτης συγκαταλέγεται στους καλλιτέχνες με τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις, αφού κατ΄επιλογήν φροντίζει να μην δίνει τροφή για σχόλια και δυμοσιεύματα στα ΜΜΕ. 

Το Σάββατο κατάφερε να συγκεντρώσει πέραν των 4 χιλιάδων ατόμων στο παραλιακό μαγαζί όπου εμφανίστηκε στον Πρωταρά κάνοντας του Κύπριους θαυμαστές του να παραληρούν με τις επιτυχίες του, οι οποίες απογείωσαν το κέφι και η διασκέδαση έφτασε στο κόκκινο. 

Η συναυλία διήρκησε μέχρι το πρωί, αλλά ο Νίκος Βέρτης την επόμενη μέρα, αντί να μείνει στο ξενοδοχείο του να ξεκουραστεί, πήρα την πετσέτα θαλάσσης του, έβαλε το γαλάζιο του μαγιό, κι ένα καπέλο και βρέθηκε σε μια από τις πλέον κοσμοπολίτικες παραλίες της Αγίας Νάπας και συγκεκριμένα στο Nissi Beach. 

Εννοείται πώς όλες οι γυναίκες βλέποντάς τον ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του και αυτός χωρίς κανέναν ενδοιασμό φωτογραφιζόταν και μιλούσε μαζί τους και μάλιστα το απολάμβανε στο μέγιστο βαθμό… Έκανε τη βουτιά του και ήπιε τα ποτά του μαζί με την μεγάλη του παρέα, παρά το γεγονός ότι οο θαυμάστριές του δεν έπαψαν να τον ενοχλούν για μια φωτογραφία. 

Στιγμές από τη μεγάλη συναυλία του Σαββάτου (16-7) στο Alati By the Sea στον Πρωταρά: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top