Δεν έχουν τελός οι εξελίξεις στην Τουρκία - Πυροβόλησαν Αντιδήμαρχο στο κεφάλι

Δεν έχουν τελός οι εξελίξεις στην Τουρκία - Πυροβόλησαν Αντιδήμαρχο στο κεφάλι

Πυροβολισμούς στο κεφάλι δέχτηκε ο Αντιδήμαρχος της περιφέρειας της Κωνσταντινούπολης, Σισλί, Τζεμίλ Τζαντάς, μέσα στα γραφεία του Δημαρχείου, γύρω στις 15.30, και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες συνελήφθηκαν δύο άτομα.

Στο κτίριο όπου έγινε η επίθεση κάποιοι εργαζόμενοι έπαθαν σοκ και άρχισαν να κλαίνε. Αρκετοί μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία. 

Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν για ανάκριση.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE