ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προδρόμου: «Να μιλά ο Δ.Χριστόφιας για “mea culpa” των...άλλων - Είναι η πιο προκλητική φάρσα»

Προδρόμου: «Να μιλά ο Δ.Χριστόφιας για “mea culpa” των...άλλων - Είναι η πιο προκλητική φάρσα»

Στην αντεπίθεση ο ΔΗΣΥ μετά την ομιλία του τέως προέδρου Δημήτρη Χριστόφια,

Σε δήλωση του Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικό Συναγερμού, Προδρόμος Προδρόμου αναφέρει πως «την πιο αλγεινή εντύπωση προκαλούν αναφορές μισαλλοδοξίας σε σημερινή ομιλία του τέως προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος για μια φορά ακόμα δοκιμάζει κατά την προσφιλή συνήθεια του ΑΚΕΛ να “εξαργυρώσει” πολιτικά τις τραγικές μνήμες του Ιούλη.

Ο άνθρωπος που εν ψυχρώ κατέστρεψε τη χώρα και βύθισε το λαό στη μιζέρια, ξεκινώντας από το φονικό στο Μαρί και φτάνοντας μέσα σε λίγους μήνες στη χρεοκοπία της Δημοκρατίας και την πρόσκληση στην Τρόϊκα, αντί να κρυφτεί βγαίνει με θράσος και προκαλεί εκθέτοντας και το κόμμα του.

Θυμόμαστε ότι ακόμα και τον Ιούλιο του 2011, μετά την τραγωδία στο Μαρί, ο Δ.Χριστόφιας προσπάθησε να καπηλευτεί τις αλήστου μνήμης επετείους και δεν δίστασε να παραλληλίσει τις τότε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πολιτών με… πραξικόπημα!

Είναι όμως πέραν και από μαύρο χιούμορ να βγαίνει σήμερα ο κ. Δημήτρης Χριστόφιας και να μιλά και να κρίνει για “mea culpa” των άλλων. Για το από χρόνια αναμενόμενο δικό του “mea culpa” ούτε λέξη!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top