ΠΑΡΑ-THEMA

Γαλλική ιστοσελίδα αποθεώνει τους οπαδούς της Ομόνοιας

Γαλλική ιστοσελίδα αποθεώνει τους οπαδούς της Ομόνοιας

Ρεπορτάζ γαλλικής ιστοσελίδας φτιάχνει το προφίλ των οπαδών της Ομόνοιας, βάσει του τελευταίου τους ευρωπαϊκού παιχνιδιού με την Μπέιταρ και… τους αποθεώνει!

Ο ανταποκριτής της ιστοσελίδας footballski.fr (με πρωτότυπα ρεπορτάζ για τη στρογγυλή θεά), Στεφάν Μέγιερ παρακολούθησε το παιχνίδι των πρασίνων για το Γιουρόπα Λιγκ και δίνει μια καλή εικόνα για τους οπαδούς των τριφυλλοφόρων.

Μπορεί το Γιουρόπα Λιγκ να μην χαρακτηρίζει τις βραδιές μας στην Κύπρο, αλλά η ζέση και το πάθος των οπαδών της Ομόνοιας, θα παραμείνουν για πάντα».

Μπορεί το Γιουρόπα Λιγκ να μην χαρακτηρίζει τις βραδιές μας στην Κύπρο, αλλά η ζέση και το πάθος των οπαδών της Ομόνοιας, θα παραμείνουν για πάντα»

Παραθέτουμε κάποιες χαρακτηριστικές του αναφορές:


•    «Η Ομόνοια είναι από τις πιο δημοφιλείς ομάδες του νησιού, με πολλούς οπαδούς και οργανωμένους συνδέσμους σε όλες τις κύριες πόλεις».
 

•    «Χωρίς να μας κάνει έκπληξη συναντήσαμε πολλούς οπαδούς στους δρόμους, σε αυτοκίνητα και μηχανές, σκεπασμένες με τα χρώματα του συλλόγου».
 

•    «Ακολουθώντας τους οπαδούς έξω από το στάδιο, 20 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, οι υποστηρικτές της Ομόνοιας, φανέρωναν την αφοσίωσή τους και την πίστη τους στην Ομόνοια και έδειχναν έτοιμοι να υποστηρίξουν την ομάδα…».
 

•    «Οι φανατικοί οπαδοί της Ομόνοιας, είναι γνωστοί για το ακροαριστερό τους φρόνημα και την κομμουνιστική τους ταυτότητα, που αποδεικνύεται από το πανό με το σφυροδρέπανο που χρησιμοποίησαν με την Γιαγκελόνια το περασμένο καλοκαίρι».
 

•    Κατά την είσοδο των παικτών οι φίλοι της Ομόνοιας τραγουδούσαν «Είσαι σου λέω κάτι μαγικό…» που δονούσε τις τρεις κερκίδες του ΓΣΠ.
 

•    Η ισοφάριση του Αγκάγεφ μετά από πάσα του Ντέρμπισαϊρ ήταν ικανή να ταρακουνήσει το ΓΣΠ και τις πράσινες καρδιές. Δίνοντας ταυτόχρονα ελπίδα στον κόσμο που άρχισε πάλι να φωνάζει το σύνθημα: «Μην σταματάς Ομόνοια». Ένα μήνυμα που ακούστηκε δυνατά και καθαρά από τους συμπαίκτες του Ντέρμπισαϊρ.
 

•    «Για 10 λεπτά ολόκληρο το στάδιο τραγουδούσε όλα τα πιθανά και φανταστικά τραγούδια. Το γκολ που θα έστελνε την ομάδα στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ δεν ήρθε δυστυχώς. Μπορεί το Γιουρόπα Λιγκ να μην χαρακτηρίζει τις βραδιές μας στην Κύπρο, αλλά η ζέση και το πάθος των οπαδών της Ομόνοιας, θα παραμείνουν για πάντα».
 

•    «Παρά κάποιες εντάσεις, διαπιστώσαμε να υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι Κύπριοι και οι Ισραηλινοί οπαδοί φώναζαν για 90 λεπτά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top