ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κάνει τον Κινέζο αλλά οι υπάλληλοι που είχε κλέψει τον αναγνώρισαν - Τον «καίνε» και τα δακτυλικά αποτυπώματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κάνει τον Κινέζο αλλά οι υπάλληλοι που είχε κλέψει τον αναγνώρισαν - Τον «καίνε» και τα δακτυλικά αποτυπώματα

Τα δακτυλικά του αποτυπώματα 30χρονο ταιριάζουν σε υποθέσεις ληστειών που διαπράχθηκαν στην Επαρχία Λευκωσίας.

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη είναι ο 31χρονος από την Βουλγαρία ο όποιος φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών που διαπράχθηκαν το 2014 -2015 σε διάφορες υπεραγορές και περιπτερά της Λευκωσίας.

Ο 31χρονος συνελήφθη πριν από μέρες για υποθέσεις κλεπταποδοχής χρυσαφικών και αφού του λήφθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα βρέθηκε να εμπλέκεται σε άλλες τρεις υποθέσεις ληστειών.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του, τον εμπλέκουν σε τρεις ληστείες ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπάλληλοι υπεραγοράς και περιπτέρων τον αναγνώρισαν αφού συνελήφθη. 

Παραθέτουμε αναλυτικά τις ληστείες με τις οποίες «συνδέθηκε» ο ύποπτος (βλ. δακτυλικά αποτυπώματα):

•  14/12/2014: Σε υπεραγορά στο Πέρα Χωριό Νήσου ένας πελάτης που αγόρασε αναψυκτικό πρόταξε πιστόλι και πήρε από την ταμειακή μηχανή ποσό 1.050 ευρώ

•   20/04/2015: Σε περίπτερο της Λευκωσίας, δυο άνδρες με κουκούλες εισέβαλαν στο υποστατικό και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού άρπαξαν 900 ευρώ από το ταμείο, τέσσερα πακέτα τσιγάρα αξίας 18 ευρώ και σοκολάτες αξίας 2 ευρώ.

•  11/05/2015: Σε περίπτερο στον Στρόβολο αλλοδαπός ευρωπαϊκής καταγωγής φορώντας άσπρο μπουφάν με κουκούλα μπήκε στο υποστατικό και προτάσσοντας πιστόλι, είπε στα Ελληνικά: «Φέρε μου τα λεφτά». Αφού πρώτα απέσπασε ποσό 230 ευρώ, τράπηκε σε φυγή.

Από τις τρεις ληστείες η Αστυνομία είχε περισυλλέξει διάφορα τεκμήρια καθώς και  δακτυλικά αποτυπώματα του 31χρονου  τα οποία ταυτοποιήθηκαν όταν συνελήφθη προ ημερών.  

 

Την Παρασκευή (29/07) ο 31χρονος κατηγορήθηκε για υποθέσεις ληστειών και στις 14 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Από την πλευρά της Αστυνομία, κάνει έρευνες και για εμπλοκή του σε τέταρτη ληστεία. Ο Βούλγαρος σύμφωνα με την κατάθεση αρνείται κάθε ανάμειξη στις υποθέσεις. 

Ι.Μάντζιηπα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top