Φονικό Αγ. Νάπας: Διάβηκε το κατώφλι του Αρχηγείου για να δώσει τις δικές του θέσεις

Φονικό Αγ. Νάπας: Διάβηκε το κατώφλι του Αρχηγείου για να δώσει τις δικές του θέσεις

Άτομο με επιχειρηματικές δραστηριότητες διάβηκε το κατώφλι του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από μια μαρτυρία συλληφθέντα για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας (η μαρτυρία του χρησιμοποιήθηκε και στο δικαστήριο), το εν λόγω πρόσωπο μετέβη στο Αρχηγείο πριν από μερικές ημέρες και έδωσε τις δικές του θέσεις.

Το θέμα έληξε ως εκεί, αφού κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κάτι που να τον συνδέει με το φονικό.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η εξέταση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των συλληφθέντων σε σχέση με το εν λόγω έγκλημα. Οι ανακριτές ευελπιστούν να έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία πυο θα τους βοηθήσει στο έργο τους.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.