ΚΟΣΜΟΣ

Ήρωας ετών... εννέα! Έσωσε τον νεογέννητο αδελφό του από απαγωγή - Διαβάστε την ιστορία

Ήρωας ετών... εννέα! Έσωσε τον νεογέννητο αδελφό του από απαγωγή - Διαβάστε την ιστορία

Ένα 9χρονο αγοράκι, έδειξε τα αισθήματα υπευθυνότητας που τον διακατέχουν σώζοντας το νεογέννητο αδελφάκι του από βέβαιη απαγωγή.

H μητέρα του 9χρονου είχε γεννήσει μερικές ώρες πριν, ένα άλλο αγοράκι, το οποίο όμως μια 34χρονη γυναίκα πήρε από την κούνια του στο μαιευτήριο.

Η γυναίκα έφυγε με το μωρό από το δωμάτιο και θα είχε εξαφανιστεί αν ο εννιάχρονος δεν είχε αναλάβει δράση.

Ο 9χρονος ακολούθησε την γυναίκα μέσα στην κλινική. Κατάφερε σύμφωνα με την Αστυνομία να την προλάβει μέσα στο κτήριο και της μίλησε ζητώντας της τον λόγο. Τότε η γυναίκα έδωσε πίσω το νεογέννητο αγοράκι και τέθηκε επιτόπου υπό κράτηση, πριν συλληφθεί από την Αστυνομία.

Η Αστυνομία δεν γνώριζε τι σκόπευε να κάνει με το παιδί η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία έδωσε και την εντύπωση ενός ψυχικά διαταραγμένου προσώπου και τελικά τέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Το περιστατικό, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία του Αμβούργου, είχε σημειωθεί την περασμένη Παρασκευή (29/7) σε κλινική του νότιου Αμβούργου, στο Χάιμφλεντ.

Η ιστορία πάντως δεν άργισε να γίνει viral στο διαδύκτιο με το twitter να γεμίζει αναρτήσεις με σχετικό hashtag. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top