LIFESTYLE

Κατέκτησε το Your Face Sounds Familiar και τώρα σηκώνει τα μανίκια για το Μακένζι! VIDEO

Κατέκτησε το Your Face Sounds Familiar και τώρα σηκώνει τα μανίκια για το Μακένζι! VIDEO

Ωραίος, νέος και ταλαντούχος! Και μπορεί να τραγουδά «Aνάθεμα τα κινητά» και «Τρελάθηκαν οι ορμόνες σου», αλλά κατά βάθος είναι ένας αυθεντικός Κρητικός.

Ο Γιάννης Κρητικός, λυράρης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Στα εννιά του χρόνια άρχισε να διδάσκεται την κρητική λύρα, ενώ παράλληλα μάθαινε κρητικούς και παραδοσιακούς χορούς στο Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου. Μετά τη λύρα, άρχισε να μαθαίνει ντραμς, κιθάρα, μπάσο, λάουτο, μαντολίνο, τουμπελέκι.

Το 2106 είναι σημαντική χρονιά για τον Γιάννη Κρητικό, αφού αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του «Your Face Sounds Familiar», συγκλονίζοντας κριτές, κοινό και τηλεθεατές όταν ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το «Ήτανε μια φορά» του Νίκου Ξυλούρη.

Τις Κυριακή, 14 Αυγούστου, αναμένεται να «βάψει» με χρώμα ελληνικό το Lush Beach Bar Resto ...και τα «Ό,τι να 'ναι» Greek Parties! Oι DJs Ματθαίος Χατζηγεωργίου και Γιώργος Καραμαρίας παίζουν «Ό,τι να 'ναι» και απογειώνουν τη διάθεσή μας. Φυσικά ο Γιάννης Κρητικός αναμένεται να «ξεσηκώσει» το παραλιακό μαγαζί της Λάρνακας.

Πάρτε μια γεύση από τη μαγική βραδιά του Γιάννη Κρητικού στο Lush την Κυριακή (31/7): 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top