Ο Δήμος Λεμεσού προσφέρει κλιματιζόμενες συνθήκες για ηλικιωμένους, λόγω καύσωνα

Ο Δήμος Λεμεσού προσφέρει κλιματιζόμενες συνθήκες για ηλικιωμένους, λόγω καύσωνα

Στη διάθεση των ηλικιωμένων πολιτών που δεν διαθέτουν κλιματιστικά, θα βρίσκονται το διήμερο 4 και 5 Αυγούστου δυο κέντρα του Δήμου Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και λόγω των ψηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, θα παρέχονται συνθήκες κλιματιζόμενου περιβάλλοντος στους ηλικιωμένους το διήμερο 4 και 5 Αυγούστου 2016, από τις 9:00 μέχρι τις 17:00, στο Παττίχειο Κέντρο Ενηλίκων στην οδό Λεοντίου Α’ 176 (αυλή παλαιού Νοσοκομείου) και στο Δικοινοτικό Κέντρο, στην οδό Αγκύρας 146Α.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 25 355979 (Παττίχειο Κέντρο Ενηλίκων) και . 25 342121 (Δικοινοτικό Κέντρο).

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE