ΠΑΡΑ-THEMA

Προκλητικός ο προπονητής της Ρόσενμποργκ! «Ο πάγκος του ΑΠΟΕΛ απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Προκλητικός ο προπονητής της Ρόσενμποργκ! «Ο πάγκος του ΑΠΟΕΛ απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Αφού δεν μπορούσε να βρει δικαιολογία για την καταστροφική ήττα της ομάδας του, ο προπονητής της Ρόσενμποργκ κατέφυγε σε φτηνές προφάσεις.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Μετά την καταστροφική ήττα της Ρόσενμποργκ ο προπονητής της νορβηγικής ομάδας προχώρησε σε δηλώσεις αναφέροντας ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέρουν νορβηγικά μέσα, ο προπονητής της Ρόσενμποργκ ισχυρίζεται πως δέχθηκε αντικείμενα αλλά και απειλές κατά της ζωής του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως άτομο από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ τον απείλησε πως «Ξέρουμε που μένεις και θα έρθουμε να σε σκοτώσουμε». Ο προπονητής της Ρόσενμποργκ δεν στάθηκε μόνο στο συγκεκριμένο, αφού χαρακτήρισε ελλιπή την ασφάλεια στο γήπεδο και διερωτάται το πόσο ευρωπαϊκή ομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ τελικά.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ερωτηθείς για τα πιο πάνω, είπε «Είναι ότι πιο αστείο έχω ποτέ ακούσει». Σημειώνοντας παράλληλα πως στην κατοχή του ΑΠΟΕΛ υπάρχει βίντεο που δείχνει τον προπονητή της νορβηγικής ομάδας να βρίζει την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ και αν χρειαστεί θα δημοσιοποιηθεί.

 

Το 3-0 τους διέλυσε

Δυστυχώς για τον προπονητή της Ρόσενμποργκ ο αγώνας της Τετάρτης 2/8, ανέδειξε ως νικητή την καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ συνέτριψε την νορβηγική ομάδα μέσα σε 6 λεπτά και τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Επάξια νίκη και εμφάνιση με ψυχή από τον ΑΠΟΕΛ ενάντια σε μια παθητική ομάδα που για 90 λεπτά προσπαθούσε να φανεί τυχερή.

Διαβάστε επίσης:

Απογοητευμένος και εξοργισμένος ο προπονητής της Rosenborg: «Η χειρότερη ήττα που δέχθηκα ποτέ μου» Συνέβησαν απίστευτα πράγματα ισχυρίζεται

Tον κλαμούρισαν οι ΑΠΟΕΛιστες! Έφυγε με δάκρυα στα μάτια ο αρχηγός της Rosenborg

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top