ΚΟΣΜΟΣ

Μια 25χρονη Κύπρια μανούλα κάνει φοβερά πράγματα με την μπάλα στα πόδια! Τρέλανε το διαδίκτυο

Μια 25χρονη Κύπρια μανούλα κάνει φοβερά πράγματα με την μπάλα στα πόδια! Τρέλανε το διαδίκτυο

Το να ανεβαίνεις πάνω σε τακούνια είναι μια δύσκολη διαδικασία για κάθε γυναίκα. Πόσο μάλλον για αυτή την 25χρονη που φορώντας τα ψηλοτάκουνα κάνει μαγικά με την στρογγυλή θεά και τα βίντεο της κερδίζουν χιλιάδες views στο διαδίκτυο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

 Ο λόγος για την 25χρονη Ηarriet Παύλου η οποία όπως αναφέρει Βρετανικό δημοσίευμα είναι και μανούλα, δεν αποχωρίζεται όμως τη μπάλα της με την οποία η ίδια δηλώνει «κολλημένη».

Η νεαρή Κύπρια που διαμένει στο Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας ανεβάζει συχνά τα κατορθώματα της στο διαδίκτυο και έχει γίνει ευρέως γνωστή στο «νησί».

Μιλώντας για το πάθος της η Παύλου, η οποία να σημειώσουμε ότι έπαιξε και για την γυναικεία ομάδα της Arsenal δηλώνει: «Παίζω ποδόσφαιρο από τα 12 μου, κλήθηκα μια φορά και στην Εθνική Αγγλίας, ήμουν και στην ομάδα της Arsenal όμως επειδή μένω μακριά από το Λονδίνο μου ήταν δύσκολο να συνεχίζω…»

Harriet used to be a striker and even used to play football for the England youth team

Έπαιζε ως επιθετικός σκοράροντας αρκετά γκολ, ενώ ο προπονητής της την προτιμούσε σε ρόλο δεκαριού πίσω από τους δυο στράικερ συμπληρώνει.

The football-mad model has only been making the impressive videos for about a year

Πλέον αφοσιώθηκε στο να εξελίξει το ταλέντο της και βλέπει τους followers της στο instagram να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα (πλέον έχει 27.000)

Harriet Pavlou, 25, from Margate, Kent, has been posting videos of her fancy footwork online and has already clocked up millions of views

Η ίδια ελπίζει να καταφέρει να βγάλει και κάποια λεφτά από τα βίντεο που ανεβάζει, ενώ ακόμα και η 3χρονη κορούλα της όπως δηλώνει έχει αρχίσει να κλωτσά την μπάλα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top