Θλίψη για τον χαμό του Αντρέα γνωστός ως «Πούλουκκος» - Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του για την κηδεία

Θλίψη για τον χαμό του Αντρέα γνωστός ως «Πούλουκκος» - Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του για την κηδεία

Ακόμη δεν μπορούν να το πιστέψουν φίλοι και συγγενείς του πως ο 23χρονος Ανδρέας Ανδρέου από τον Λυθροδόντα, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Κυριακής (07/08).

Διαβάστε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Ανδρέα Ανδρέου - Ξεψύχησε στην άσφαλτο ο 23χρονος

Η σύντροφος του αλλά και οι φίλοι του Αντρέα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τον άνθρωπο τους.

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook, η σύντροφος και μητέρα του ανήλικου κοριτσιού που απέκτησε μαζί με τον άτυχο Ανδρέα ενημερώνει για το πότε θα τελεστεί η κηδεία ενώ τα λόγια της συγκλονίζουν .

Συγκεκριμένα γράφει: 

«Η κηδεία του Ανδρέα Ανδρέου άλλως όπως τον φώναζαν τον αγαπημένο μας «Πούλουκκο» θα γίνει στις 10/08/2016 στις 17:00 στον Λυθροδόντα, στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα. Να πούμε το στέρνο αντίο του «Πούλουκκου» μας που έφυγε από τη ζωή άδικα την Κυριακή (07/08). Τον άντρα που αγαπήσατε όλοι φίλοι και γνωστοί. Σας ευχαριστώ όλους, φίλοι, γνωστοί και άτομα που δεν μας ξέρουν καν και που μου στέλνουν τα συλληπτήρια σε έμενα και στην οικογένεια του».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνάντηση που είχαν στην Αλάσκα, παρότι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE