ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νίκησε και τα φονικά - Υπερπλήρη τα ξενοδοχεία

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νίκησε και τα φονικά - Υπερπλήρη τα ξενοδοχεία

Υπερπλήρης παρά τις δολοφονίες η Αγία Νάπα.

Δεν υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην τουριστική βιομηχανία στην περιοχή της Αγίας Νάπας μετά και από τα φονικά (Τετραπλό φονικό- Δολοφονία Βρετανού) που σημειώθηκαν το φετινό καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Λειτουργού της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου Λάκη Αβρααμίδη στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» του Σαββάτου 20/8 δεν έχουν παρατηρηθεί μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων ή πρόωρες αναχωρήσεις τουριστών εξαιτίας των τελευταίων συμβάντων. 

Επίσης ο κ. Αβρααμίδης τόνισε ότι τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο καταμετρηθήκαν πληρότητας 100% σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Αγίας Νάπας και Πρωταρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE