ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νίκησε και τα φονικά - Υπερπλήρη τα ξενοδοχεία

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νίκησε και τα φονικά - Υπερπλήρη τα ξενοδοχεία

Υπερπλήρης παρά τις δολοφονίες η Αγία Νάπα.

Δεν υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην τουριστική βιομηχανία στην περιοχή της Αγίας Νάπας μετά και από τα φονικά (Τετραπλό φονικό- Δολοφονία Βρετανού) που σημειώθηκαν το φετινό καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Λειτουργού της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου Λάκη Αβρααμίδη στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» του Σαββάτου 20/8 δεν έχουν παρατηρηθεί μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων ή πρόωρες αναχωρήσεις τουριστών εξαιτίας των τελευταίων συμβάντων. 

Επίσης ο κ. Αβρααμίδης τόνισε ότι τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο καταμετρηθήκαν πληρότητας 100% σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Αγίας Νάπας και Πρωταρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE