ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νίκησε και τα φονικά - Υπερπλήρη τα ξενοδοχεία

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νίκησε και τα φονικά - Υπερπλήρη τα ξενοδοχεία

Υπερπλήρης παρά τις δολοφονίες η Αγία Νάπα.

Δεν υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην τουριστική βιομηχανία στην περιοχή της Αγίας Νάπας μετά και από τα φονικά (Τετραπλό φονικό- Δολοφονία Βρετανού) που σημειώθηκαν το φετινό καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Λειτουργού της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου Λάκη Αβρααμίδη στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» του Σαββάτου 20/8 δεν έχουν παρατηρηθεί μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων ή πρόωρες αναχωρήσεις τουριστών εξαιτίας των τελευταίων συμβάντων. 

Επίσης ο κ. Αβρααμίδης τόνισε ότι τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο καταμετρηθήκαν πληρότητας 100% σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Αγίας Νάπας και Πρωταρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας - Δείτε φωτογραφία

Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας - Δείτε φωτογραφία

Έπεσαν οι υπογραφές Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ Λευκωσίας-Παρισιού στο Μέγαρο των Μέγαρο των Ηλυσίων στο πλαίσιο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου  Χριστοδουλίδη με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE