LIFESTYLE

Οι μπηχτές και τα καρφιά της Αριστοτέλους! Για πρώτη φορά ξεσπά και δηλώνει: « Άκουσα λόγια και είδα συμπεριφορές που δεν περίμενα…»

Οι μπηχτές και τα καρφιά της Αριστοτέλους! Για πρώτη φορά ξεσπά και δηλώνει:  « Άκουσα λόγια και είδα συμπεριφορές που δεν περίμενα…»

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας εκπομπής που πλέον θα βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου η Χριστιάνα Αριστοτέλους άνοιξε τη καρδιά της στον Μαρίνο Νομικό και το περιοδικό «TV Mανία»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση να αφήσει το κανάλι του Αρχαγγέλου, τις σκέψεις της για τη νέα αρχή, το concept που θα έχει η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» καθώς και για πληγές του…παρελθόντος που φαίνεται ότι την στεναχώρησαν.

Συγκεκριμένα η Αριστοτέλους όταν ερωτήθηκε για τους συνεργάτες της στο Mega απάντησε και έριξε τα καρφιά της, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία για ανθρώπους που θεωρούσε ότι ήταν κοντά της:

«Δεν θεωρώ λάθος τακτική να διαχωρίζεις την φιλία απο την δουλειά. Είναι κάτι που ίσως έπρεπε να κάνω και εγώ σε κάποιες περιπτώσεις. Σήμερα που μιλάμε νιώθω πιο ώριμη σε αυτό το θέμα απ ότι τέσσερις μήνες πριν. Η μετεγγραφή μου εκτός απο μια τεράστια αλλαγή στην ζωή και την καριέρα μου προκάλεσε και ένα μεγάλο προσωπικό ξεκαθάρισμα, γενικά μιλάω. Αν ήξερα ότι θα μου προκαλούσε αυτού του είδους το ξεκαθάρισμα πίστεψε με θα την έκανα πολύ νωρίτερα. Βλέπεις πολύ πιο ξεκάθαρα μετά απο μια τέτοια κίνηση. Άκουσα λόγια και είδα συμπεριφορές που δεν περίμενα απο ανθρώπους που υποτίθεται ήταν κοντά μου. Όμως είδα και πολλή αγάπη και συμπαράσταση απο εκείνους που ήταν και παραμένουν δίπλα μου»

Δεν γνωρίζουμε σε ποιους αναφέρεται η Χριστιάνα Αριστοτέλους, αν αφορά τους διοικούντες στο Mega ή κάποιους άλλους, πάντως αυτό που βγαίνει προς τα έξω και οφείλουμε να αναφέρουμε για να μην αδικήσουμε κανένα είναι το γεγονός πως με τα παιδιά που έμειναν πίσω στο Mega οι σχέσεις τους ήταν και παραμένουν άριστες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top