Τμήμα Τελωνείων: Στο σφύρι απο μπύρες μέχρι και εξαρτήματα αεροπλάνου

Τμήμα Τελωνείων: Στο σφύρι απο μπύρες μέχρι και εξαρτήματα αεροπλάνου

Χιλιάδες αντικείμενα βγήκαν στο σφυρί προ ημερών από το Τμήμα Τελωνείων, από μπίρες μέχρι και ναργιλέδες.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" την Δευτέρα 22/8, το Τμήμα Τελωνείων έβγαλε σε πλειστηριασμό χιλιάδες είδη όπου τα εν λόγω προϊόντα δεν έχουν δασμολογηθεί δηλαδή δεν έχει καταβληθεί ο φόρος που προβλέπεται. 

Συγκεκριμένα ένα νυφικό, τριάντα κιβώτια ναργιλέδες, ένα ζευγάρι παπουτσία,εξαρτήματα αεροπλάνου, ταξιδιωτικές τσάντες, εξαρτήματα ηλεκτρονικών συσκευών.

Στο κατάλογο υπάρχουν επίσης 4 χιλιάδες κιβώτια μπίρας, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μοτοσυκλέτες, μαγειρικά σκεύη, 130 κιβώτια με κρεβατάκια γυμναστικής και άλλα..

Σύμφωνα με την νομοθεσία που προνοεί το Τμήμα Τελωνείου, για να εκποιηθούν εμπορεύματα πρέπει να είναι αζήτητα, εγκαταλελειμμένα από τους ιδιοκτήτες αλλά και παράνομα προϊόντα για την Κυπριακή Δημοκρατία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE