Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός με δημοσιεύματα: «Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!»

Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός με δημοσιεύματα: «Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!»

​Έξαλλη με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή δηλώνει Ελληνίδα ηθοποιός και, σε συνέντευξή της, ξεσπά για τα επίμαχα δημοσιεύματα, βάζοντας, παράλληλα, τα πράγματα στη θέση τους!

«Είναι δυνατόν να με βομβαρδίζουν στις διακοπές μου με τηλεφωνήματα για τα όσα γράφονται για γκρίζα σύννεφα και οριστικό χωρισμό μου; Κι εγώ πρέπει να απαντώ σε ανυπόστατες φήμες που εφευρίσκουν για να πουλάνε; Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω!», λέει, στον περίγυρό της, η Πηνελόπη Πλάκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News».

Τους τελευταίους μήνες, απανωτά είναι τα δημοσιεύματα που λένε ότι η ηθοποιός και ο Κώστας Αποστολάκης περνούν σοβαρή κρίση ή χωρίζουν, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα συνεχίστηκαν ακόμα και αφότου ο ηθοποιός τα διέψευσε.

«Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν! Άλλωστε, ο σύντροφός μου δήλωσε δημόσια πρόσφατα πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και ότι είναι ράδιο αρβύλα και μόνο. Ούτε αυτό τους αρκεί; Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!», επισημαίνει η Πηνελόπη, διευκρινίζοντας πως το μοναδικό διάστημα που πέρασε χωριστά από τον Κώστα ήταν όταν επισκέφθηκε τους γονείς της, στην Θεσσαλονίκη και εκείνος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν!»

star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.