LIFESTYLE

Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός με δημοσιεύματα: «Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!»

Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός με δημοσιεύματα: «Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!»

​Έξαλλη με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή δηλώνει Ελληνίδα ηθοποιός και, σε συνέντευξή της, ξεσπά για τα επίμαχα δημοσιεύματα, βάζοντας, παράλληλα, τα πράγματα στη θέση τους!

«Είναι δυνατόν να με βομβαρδίζουν στις διακοπές μου με τηλεφωνήματα για τα όσα γράφονται για γκρίζα σύννεφα και οριστικό χωρισμό μου; Κι εγώ πρέπει να απαντώ σε ανυπόστατες φήμες που εφευρίσκουν για να πουλάνε; Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω!», λέει, στον περίγυρό της, η Πηνελόπη Πλάκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News».

Τους τελευταίους μήνες, απανωτά είναι τα δημοσιεύματα που λένε ότι η ηθοποιός και ο Κώστας Αποστολάκης περνούν σοβαρή κρίση ή χωρίζουν, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα συνεχίστηκαν ακόμα και αφότου ο ηθοποιός τα διέψευσε.

«Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν! Άλλωστε, ο σύντροφός μου δήλωσε δημόσια πρόσφατα πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και ότι είναι ράδιο αρβύλα και μόνο. Ούτε αυτό τους αρκεί; Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!», επισημαίνει η Πηνελόπη, διευκρινίζοντας πως το μοναδικό διάστημα που πέρασε χωριστά από τον Κώστα ήταν όταν επισκέφθηκε τους γονείς της, στην Θεσσαλονίκη και εκείνος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν!»

star.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top