«Ναι» στη μερική αποκρατικοποίηση της CYTA λέει ο Υπουργός Οικονομικών - Διαφωνούν ΑΚΕΛ και συντεχνίες

«Ναι» στη μερική αποκρατικοποίηση της CYTA λέει ο Υπουργός Οικονομικών - Διαφωνούν ΑΚΕΛ και συντεχνίες

Υπέρ της μερικής αποκρατικοποίησης της CYTA τάχθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, θέση με την οποία διαφωνεί τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση, όσο και οι συντεχνίες της CYTA.

 

Την πρόθεση της κυβέρνησης για μετοχοποίηση της CYTA και μετατροπή της σε εταιρεία και μερική αποκρατικοποίηση του Οργανισμού, με στόχο την προσέλκυση στρατηγικού επενδυτή, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο. 

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE