LIFESTYLE

Η Άντρεα Κυριάκου μας δείχνει το ταλέντο της στο χορό! Εντυπωσιάζει το σώμα της

Η Άντρεα Κυριάκου μας δείχνει το ταλέντο της στο χορό! Εντυπωσιάζει το σώμα της

Πρόκειται για ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο χώρο της μόδας στην Κύπρο. Άλλωστε πάλεψε από πολύ μικρή για να το κατορθώσει, χωρίς να λάβει ποτέ μέρος σε καλλιστεία ή διαγωνισμούς για να γίνει γνωστή.

Η Άντρεα Κυριάκου η οποία κατέχει και πτυχίο δημοσιογραφίας, από μικρή ονειρευόταν μια πετυχημένη καριέρα και φαίνεται πως τα κατάφερε περίφημα. Τόσο το όμορφο πρόσωπο της, όσο και η αψεγάδιαστη σιλουέτα της και ο αδαμάντινος χαρακτήρας της, ήταν το «εισιτήριο» της για πολλά editorialas και πασαρέλες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Η νεαρή από τη Λεμεσό και σύντροφος του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργου Μερκή ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία όπου μας δείχνει και το ταλέντο της στο χορό! Θα μπορούσε άνετα να γίνει μια πετυχημένη μπαλαρίνα!  Έγραψε μάλιστα:  «So I think I can dance...»

Μέσα σε 3 ώρες τα likes ξεπέρασαν τα 1000 καθώς η σιλουέτα της εντυπωσιάζει

Σ.Σ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top