ΠΑΡΑ-THEMA

Δημοσιογράφος για επεισόδιο σε μαγαζί στον Πρωταρά: «Εργασιακό μπούλινγκ και άγριος καυγάς»

Δημοσιογράφος για επεισόδιο σε μαγαζί στον Πρωταρά: «Εργασιακό μπούλινγκ και άγριος καυγάς»

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος δημοσιογράφος βίωσε ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία σε μαγαζί στον Πρωταρά και την μοιράστηκε με τον κόσμο μέσω ανάρτησής του σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ζαχαρίου, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ήταν μάρτυρας ενός πρωτοφανούς επεισοδίου σε γνωστό μαγαζί στον Πρωταρά, με θύματα την οικογένειά του και υπάλληλο του εν λόγω υποστατικού.

Παραθέτουμε αυτούσια τα όσα καταγράφει: «Εργασιακό μπούλινγκ και άγριος καυγάς μπροστά στα έντρομα μάτια τουριστών . Σάββατο βράδυ 20 Αυγούστου 2016. Πήγαμε οικογενειακώς. Σε κάποια στιγμή θελήσαμε να επισκεφθούμε το χώρο των W.C (που βρίσκεται στο υπόγειο) για να αλλάξουμε πανί στον 2χρονο γιο μας. Εκεί αντικρίσαμε δύο άτομα, ένα άνδρα και μια γυναίκα, να καυγαδίζουν. Αρχικά υπέθεσα ότι επρόκειτο για ζευγάρι και προσπάθησα να είμαι διακριτικός. Πολύ γρήγορα, όμως, συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για τον εργοδότη και μια από τις εργαζόμενες. Ζήτησα ευγενικά από τον εργοδότη να πάνε σε ένα άλλο χώρο να λύσουν τις διαφορές τους ώστε να μην βλέπει το παιδί εικόνες έντασης. Δυστυχώς δεν βρήκα καμιά ανταπόκριση. Ο εργοδότης συνέχισε να φωνάζει στην εργαζόμενη η οποία ήταν βουρκωμένη. Αποφάσισα να φύγω εγώ. Ενώ επιχειρούσα λοιπόν να ανέβω από τη σκάλα πάνω, κατεβαίνει με φόρα δεύτερο πρόσωπο, και αυτός εκ των εργοδοτών, ο οποίος ξεκίνησε να λογομαχεί έντονα με τον άλλο εργοδότη. Ζήτησα και πάλι ευγενικά να μου κάνουν χώρο να μεταφέρω το παιδί πάνω, ώστε να μην βλέπει εικόνες βίας. Δυστυχώς και πάλι δεν βρήκα καμιά ανταπόκριση. Σα να μην υπήρχα. Στο μεταξύ τα πνεύματα οξύνθηκαν περισσότερο και ήταν φανερό ότι ήταν θέμα χρόνου να πέσουν οι πρώτες σφαλιάρες. Τότε πήρα το παιδί αγκαλιά για καλύτερη προστασία και αποφάσισα να επιχειρήσω έξοδο με όποιο κίνδυνο για το άτομο μου. Εκείνη τι στιγμή κατεβαίνει με φόρα τρίτο πρόσωπο, και αυτός εκ των εργοδοτών, και αρχίζει να λογομαχεί με ακόμη πιο έντονο ύφος με τους άλλους δύο. Η κατάσταση έγινε πραγματικά εμπόλεμη ζώνη! Τρία άτομα να ουρλιάζουν σε ένα υπόγειο χώρο 20-25 τ.μ. Ζήτησα και πάλι με όση ψυχραιμία μου απέμεινε να σταματήσουν για 5 δευτερόλεπτα να μεταφέρω το παιδί πάνω. Και πάλι καμιά ανταπόκριση. Αντίθετα τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο ενώ ξεκίνησαν τα σπρωξίματα μεταξύ τους (και εγώ να ψάχνω γωνιά για να προφυλάξω το παιδί). Για καλή μου τύχη εκείνη την ώρα κατέβηκε κάτω μία γυναίκα, νομίζω η σύζυγος του τρίτου εργοδότη, η οποία μπήκε στη μέση και πραγματικά έπαιξε ξύλο και με τους τρεις για να τους σταματήσει, ενώ τους υποδείκνυε συνεχώς ότι στο χώρο βρισκόταν ένα παιδί. Η γυναίκα κατάφερε τελικά και άνοιξε χώρο για να περάσω με το παιδί. Στο μεταξύ η εργαζόμενη (που απ' ότι άκουσα πάνω στον καυγά ήταν εκεί από τις 7 το πρωί - ενώ η ώρα ήταν 12 το βράδυ) συνέχισε να κλαίει, ενώ στο χώρο υπήρχαν και τουρίστες οι οποίοι παρακολουθούσαν έντρομοι το όλο σκηνικό. Όταν κατάφερα τελικά να πάρω το παιδί πάνω, επέστρεψα και ζήτησα από τον ένα ιδιοκτήτη να βγάλουν πάνω την εργαζόμενη διαφορετικά θα ειδοποιούσα την Αστυνομία. (Αυτό ήταν λάθος μου αφού θα έπρεπε να το είχα πράξει - όμως ήμουν πολύ σοκαρισμένος για να έχω καθαρό μυαλό). Κρίμα, είχα καλή εντύπωση για το συγκεκριμένο μπαράκι. Φυσικά μόλις χθες συνειδητοποίησα ότι τα χαμόγελα έξω ήταν πλασματικά και ότι στα παρασκήνια συμβαίνουν πράγματα και θαύματα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top