ΛΕΩΦ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρό τροχαίο - Κάηκε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα! Στο νοσοκομείο ο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΩΦ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρό τροχαίο -  Κάηκε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα! Στο νοσοκομείο ο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Λεμεσού, στο ύψος της υπέργειας διάβασης της CYTA, σημειώθηκε γύρω στις 14:00 (25/08).

Υπό συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα και αυτοκίνητο, με τον οδηγό του δίκυκλου να μεταφέρεται εσπευσμένα με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Ευτυχώς, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς όπως μας αναφέρθηκε υπέστη τραύμα στο πόδι. Το μέγεθος του τραυματισμού, ωστόσο, για την ώρα δεν είναι γνωστό.

Μετά το ατύχημα η μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες  και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατάσβεση της φωτιάς.

Φ. Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE