ΠΑΡΑ-THEMA

Ο «τουρίστας», ο «αχάπαρος» και… οι απορίες μας!

Ο «τουρίστας», ο «αχάπαρος» και… οι απορίες μας!

Μια δύσκολη βραδιά πέρασαν και πάλι οι οπαδοί της Ομόνοιας, και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και όσοι το είδαν από τον καναπέ.

Η ισοπαλία που έφερε η ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου (27/8) στο «Τάσος Μάρκου» με την Αναγέννηση προκάλεσε εκνευρισμό και μουρμούρα στον κόσμο, όχι τόσο για το αποτέλεσμα αλλά για τον τρόπο που ήρθε.

Ο κόσμος του τριφυλλιού βλέπει την άμυνα της ομάδας να μην εμπνέει σε κανένα σιγουριά, βλέπει παίκτες αδιάφορους αλλά και παίκτες τραγικούς μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Πρώτα, ο Φλορέσκου! Για πολλούς ήταν από αδιάφορος μέχρι και προκλητικός όμως δεν έγινε αλλαγή από τον κόουτς. Τα μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού διένυε τις αποστάσεις του γηπέδου… περπατητός!  Ο ρουμάνος μάλλον πήγε για τουρισμό στο Παραλίμνι..

Τώρα, ο Νασιμέντο. Το παιδί, δεν κάνει για την Ομόνοια. Του δόθηκαν μάλλον αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν πείθει κανέναν. Είναι κρίμα…

Και η απορία μας είναι, γιατί κ. Κάρβερ 90 λεπτά ο πιο προκλητικός παίκτης του γηπέδου; Γιατί βασικός και αναντικατάστατος ο Νασιμέντο; Ο Κονόμης, Κατελλάρης και Φυλακτού πόσο χειρότεροι είναι των δύο;

Η Ομόνοια, δεν πάει πουθενά με τέτοια εικόνα. Πρέπει να βελτιωθεί άμεσα η κατάσταση με μεταγραφές και μπόλικη δουλειά από όλους γιατί είναι κρίμα αυτός ο κόσμος που γεμίζει όλα τα γήπεδα για την ομάδα που αγαπά. 

ΥΓ1: Πέστε κάποιος στον κ. Κάρβερ ότι ο Μαρκάσα μπορεί να παίξει και στο κέντρο.

YΓ2: Ο Τουρέ άρεσε για ακόμα μια φορά, το παιδί τρέχει ακόμα. Άρεσε και ο Σοϊλέδης!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top