Τροχαίο Λεμεσού: «Δεν την είδα», είπε σε κατάθεση της η 31χρονη - Της διενήργησαν έλεγχο αλκοόλης

Τροχαίο Λεμεσού: «Δεν την είδα», είπε σε κατάθεση της η 31χρονη - Της διενήργησαν έλεγχο αλκοόλης

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεμεσό το βράδυ του Σαββάτου 27/8.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονη στην οδό Ομήρου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε 24χρονη, η οποία τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο από διάβαση πεζών.

Η κατάσταση της υγείας της 24χρονης χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη και νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η 31χρονη οδηγός συνελήφθη και σε κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ανάφερε ότι η 24χρονη διέλαθε της προσοχής της.

Σε έλεγχο αλκοόλης που της διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν μηδενική.

Η ίδια αφέθηκε ελεύθερη ενώ η τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό – Κρίσιμη η κατάσταση 24χρονης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE