Εκρηξη πυραύλου στη βάση της NASA

Εκρηξη πυραύλου στη βάση της NASA

Εκρηξη πυραύλου σημειώθηκε στο Κέιπ Κανάβεραλ όπου γίνονται εκτοξεύσεις στο διάστημα.

Ατύχημα φέρεται να έγινε στο Κέιπ Κανάβεραλ της Φλόριντα από όπου πραγματοποιούνται εκτοξεύσεις πυραύλων στο διάστημα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έκρηξη πυραύλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BreakingNews, ένας πύραυλος SpaceX Falcon 9 εξερράγη ενώ βρισκόταν στην εξέδρα εκτόξευσης, ενώ φαίνονται και μαύροι καπνοί. 

Η ισοτσελίδα πάντως μεταφέρει ότι σύμφωνα με το Associated Press, η NASA ισχυρίζεται πως ο πύραυλος εξερράγη κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας στο μη επανδρωμένο σκάφος SpaceX.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE