Τους «έκατσαν» στο στομάχι τα σουβλάκια που έφαγαν στη Γιορτή του Κρασιού! Έφυγαν απογοητευμένοι οι Λευκωσιάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τους «έκατσαν» στο στομάχι τα σουβλάκια που έφαγαν στη Γιορτή του Κρασιού!  Έφυγαν απογοητευμένοι οι Λευκωσιάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ήρθαν γεμάτοι όρεξη από την Λευκωσία, για να διασκεδάσουν στη γιορτή του κρασιού στη Λεμεσό αλλά μόλις τους ήρθε ο λογαριασμός του φαγητού…ξίνισαν!

Παράπονο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησε το βραδύ του Σαββάτου (03/09), γυναίκα από την Λευκωσία. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την γιορτή του κρασιού στην Λεμεσό και κάθισε σε υποστατικό για να φάει μια πίτα σουβλάκια όμως της στοίχισε ο «κούκος αηδόνι».

Η ίδια καταγγέλλει  «Λοιπόν καθίσαμε σε εστιατόριο στο οποίο δεν υπήρχε κατάλογος. Οι υπόλοιποι εστιάτορες στους καταλόγους τους έγραφαν ότι μια πίτα σουβλάκια ήταν 5 ευρώ. Ρωτήσαμε τι φαΐ προσφέρει, μας είπε και παράγγειλα μια γύρο και μια μιξ. Η ποσότητα του γύρου σίγουρα δεν άξιζε τόσα. Η μιξ ήταν ένα ξυλάκι σουβλάκι με 6 κομματάκια και 2 σιεφταλιές και όλα αυτά στην γιορτή του κρασιού. Επιπλέον με το εισιτήριο λέει ότι υπάρχει δωρεάν μια μπουκάλα κρασί αλλά… την μπουκάλα την αγοράζεις… Αυτά είναι…»

Μάλιστα σε συνομιλία που έγινε κάτω από την κοινοποίηση της αναφέρει πως η ίδια και η παρέα της απογοητεύτηκε. Συγκεκριμένα σχολίασε πως «πήγα να υποστηρίξω μια εκδήλωση του τόπου μου και μου κόστισε πολύ περισσότερο από ένα γεύμα ή δείπνο σε εστιατόριο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.