Τα είπε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο Αναστασιάδης

Τα είπε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο Αναστασιάδης

Ευκαιρία για μια άκρως εποικοδομητική και ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων επί των τελευταίων εξελίξεων στο Κυπριακό, αποτέλεσε η συνάντηση που είχε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για την πορεία και τις προοπτικές των δικοινοτικών συνομιλιών.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πάγια και αμέριστη συμπαράσταση της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθεια εξεύρεσης μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE