ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεπέρασε τα όρια ο τέως Υπαρχηγός της ΕΦ: Βρίζει τον νέο Υπαρχηγό – «Θα βάλει κομμουνιστές και ΔΗΚΟïκούς στο στρατό»

Ξεπέρασε τα όρια ο τέως Υπαρχηγός της ΕΦ: Βρίζει τον νέο Υπαρχηγό – «Θα βάλει κομμουνιστές και ΔΗΚΟïκούς  στο στρατό»

Ο τέως υπαρχηγός της ΕΦ, Α. Παπαπαύλου απέστειλε sms σε βουλευτή του ΔΗΣΥ εξυβρίζοντας τον νέο Υπαρχηγό, Ανδρέα Μαρκίδη, κάνοντας λόγο μάλιστα πως είναι «ελλιπής» και θα διαλύσει το στράτευμα.

Ανωριμότητα ενός μικρού παιδιού από τον πρώην Υπαρχηγό της ΕΦ που επέλεξε μετά την αποχώρηση του από το στράτευμα να στείλει sms σε βουλευτή του ΔΗΣΥ για να εξυβρίσει τον νυν Υπαρχηγό, κ. Μαρκίδη, αφού ο ίδιος θεωρεί ότι θα διαλύσει την άμυνα και θα προχωρήσει σε αντικατάσταση στελεχών του ΓΕΕΦ με «κομμουνιστές και ΔΗΚΟικούς».

Όπως αποκαλύπτει ο Πολίτης, ο τέως Υπαρχηγος, Α. Παπαπαύλου, στο sms που απέστειλε χαρακτηρίζει τον νέο Υπαρχηγό ως «ελλιπή» και «οσφυοκάμπτη», ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζεται πως θα διαλυθεί η άμυνα του τόπου, αν και μέχρι πρότινος και ενώ διατηρούσε την θέση του, δήλωνε πως «παρά το οικονομικό πρόβλημα της Κύπρου, που επηρέασε όλους {…}, έγινε κατορθωτό να μην επηρεαστεί η επιχειρησιακή και μαχητική ικανότητα της ΕΦ».

Να σημειώσουμε πως ενδεχομένως να προκύπτουν αδικήματα για τον τέως Υπαρχηγό, καθώς όταν απέστειλε το sms στον βουλευτή του ΔΗΣΥ, ήταν ακόμη αντιστράτηγος και Υπαρχηγός. 

*Στα αριστερά της φωτογραφίας ο τότε διορισμός του Ανδρέα Παπαπαύλου και στα δεξιά ο διορισμός του νύν υπαρχηγού Ανδρέα Μαρκίδη 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top