Τι άλλο θα δούμε;18χρονη έκανε πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της -ΒΙΝΤΕΟ

Τι άλλο θα δούμε;18χρονη έκανε πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της -ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο η πρόταση γάμου μιας 18χρονης στον 60χρονο φίλο της, ο οποίος ήταν επιστάτης του σχολείου της!

Η Λίζα Μίλερ αποφάσισε να ζητήσει το «χέρι» του Τζιμ Κερ στη Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ayr την περασμένη Παρασκευή (2/9) .

Εκείνη του λέει: «Τζιμ είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο και σε λατρεύω. Δεν θα αντάλλαζα με τίποτα στον κόσμο τη σχέση μας και... με παντρεύεσαι;». «Ναι, βέβαια» ακούγεται να απαντά εκείνος, προτού φιλήσει με πάθος την αγαπημένη του.

Ο ασυνήθιστος δεσμός του ζευγαριού έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν «αρρωστημένη» αυτή τη σχέση.

«Πρόκειται για τον μπαμπά μου και είμαι 32 ετών, οπότε φαντάζεστε πώς νιώθει η οικογένειά μου για όλα αυτά. Δεν έχουμε πια καμία σχέση μαζί του», έγραψε η κόρη του «γαμπρού» Άλισον στο Twitter, σχολιάζοντας το viral video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει τα διεθνή μέσα, το παράξενο ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον συγκατοικούν σε ένα προάστιο της Γλασκώβης.

ImageHandler.jpg

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE