«Το νησί της Αγάπης»: 3000 γάμοι μεσανατολιτών στην Κύπρο κάθε χρόνο – Έσοδα εκατομμυρίων για την οικονομία

«Το νησί της Αγάπης»: 3000 γάμοι μεσανατολιτών στην Κύπρο κάθε χρόνο – Έσοδα εκατομμυρίων για την οικονομία

3000 ζευγάρια από την Μέση Ανατολή παντρεύονται στην Κύπρο κάθε χρόνο αποφέροντας στην οικονομία της Κύπρου έσοδα πολλών εκατομμυρίων, αναφέρει το BBC σε δημοσίευμα του.

«Κάθε χρόνο, 3000 ζευγάρια πετούν από τον Μέση Ανατολή στην Κύπρο για να παντρευτούν. Είναι το ευκολότερο μέρος για να πάνε αν θέλουν πολιτικό γάμο και όχι θρησκευτικό». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το δημοσίευμα του το BBC για τις γαμήλιες τελετές στην Κύπρο. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE