ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Το ΔΗΚΟ προσπαθεί να μετατρέψει σοβαρά θέματα του πολιτικού βίου σε παρωδία» -Απροειδοποίητα μέλος της ομάδας του ΔΗΚΟ στο Προεδρικό

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Το ΔΗΚΟ προσπαθεί να μετατρέψει σοβαρά θέματα του πολιτικού βίου σε παρωδία» -Απροειδοποίητα μέλος της ομάδας του ΔΗΚΟ στο Προεδρικό

Χωρίς καμιά εκ των προτέρων συνεννόηση εμφανίστηκε το μέλος της ομάδας του ΔΗΚΟ σήμερα στο Προεδρικό, ζητώντας είσοδο στο Προεδρικό για εξέταση των εγγράφων που αφορούν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, απαντά στο ΔΗΚΟ με γραπτή απάντησή του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

«Με λύπη παρατηρούμε ότι το ΔΗΚΟ προσπαθεί να μετατρέψει σοβαρά θέματα του πολιτικού βίου σε παρωδία, μη έχοντας το παραμικρό ίχνος σοβαρότητας η οποία θα έπρεπε να διέκρινε όλους και ιδιαίτερα τον πολιτικό κόσμο του τόπου», αναφέρεται στη γραπτή απάντηση.

Προστίθεται ότι «ενώ κατόπιν συνεννόησης με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου διευθετήθηκαν και πραγματοποιήθηκαν τρεις συναντήσεις την περασμένη βδομάδα για μελέτη των εγγράφων, εντούτοις σήμερα χωρίς καμιά εκ των προτέρων συνεννόηση ένα εκ των μελών της ομάδας του ΔΗΚΟ εμφανίστηκε απροειδοποίητα στις 3μμ, ώρα που απουσίαζε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, και ζήτησε είσοδο στο Προεδρικό Μέγαρο για εξέταση των εγγράφων».

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο «του υπεδείχθη με αβρότητα ότι θα έπρεπε να είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου».

«Ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ επέδειξε κατανόηση και αποχώρησε», αναφέρεται.

Σημειώνεται παράλληλα ότι «σήμερα το πρωί (12/9), επίσκεψη του Κινήματος Αλληλεγγύη για μελέτη των εγγράφων έλαβε χώρα ως είχε προγραμματιστεί».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top