Ο Γιοχάνες Χαν θα είναι ο απεσταλμένος της Φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο
Τον διορισμό του Γιοχάνες Χαν ως ειδικού απεσταλμένου της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για θέματα Κυπριακού, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σε ανακοίνωση αναφέρεται, ότι μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο θάλαμο εισδοχής αντρών του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, όπου κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών που νοσηλευόταν εκεί χωρίς συνοδεία δεσμοφύλακα, επιτέθηκε και τραυμάτισε 3 Νοσηλευτές και 2 Αστυνομικούς το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας ΠΑΣΥΔΥ θα ήθελε να σας παρακαλέσει όπως εγγράψετε το πιο πάνω θέμα για συζήτηση.
“Η εγγραφή του πιο πάνω θέματος, εκτιμούμε ότι επιβάλλεται λόγω της μακρόχρονης διαιώνισης και μη επίλυσης του”, καταλήγει η ανακοίνωση του Κλάδου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις