ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βεραντα Καφέ Μπιστρό Λεμεσού

Βεραντα Καφέ Μπιστρό Λεμεσού

Το Γλυκολέμονο επαναλανσάρεται με νέο όνομα και κόνσεπτ

Το γνωστό καφεστιατόριο «Γλυκολέμονο» στη Λεμεσό, υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένο όνομα και μενού, διατηρώντας όμως, το ίδιο προσωπικό αλλά και την ίδια ατμόσφαιρα που αγκάλιασε τόσο θερμά το κοινό.

Εμπνευσμένοι από την ανοικτή βεράντα, η οποία αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό σημείο του χώρου, οι ιδιοκτήτες μετονόμασαν το χώρο σε «Βεραντα Καφέ Μπιστρό Λεμεσού», αναβαθμίζοντας μεταξύ άλλων και το μενού. Πιο συγκεκριμένα, οι ίδιοι δήλωσαν ότι: «Είμαστε σίγουροι πως το κοινό μας θα ενθουσιαστεί με την αναβάθμιση του χώρου και την ανανέωση του μενού, απολαμβάνοντας νέους συνδυασμούς από συνταγές με ξεχωριστά υλικά, καθώς και τις ολοκαίνουργιες επιλογές ζυμαρικών, οι οποίες δημιουργηθήκαν με πολύ μεράκι από την ομάδα μας».

Το Καφέ Μπιστρό άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016, ελκύοντας ήδη γνωστούς αλλά και νέους θαμώνες, που αναζητούν ψαγμένες και μοναδικές γεύσεις, γενναιόδωρες μερίδες και υπέροχα απολαυστικά ροφήματα. Και όλα αυτά, σ’ ένα πανέμορφο και άνετο περιβάλλον με θέα το καταπράσινο δημόσιο κήπο της Λεμεσού.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα @verandacafebistro στο facebook!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top