Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη παιδική πάνα διεκδικεί η Λεμεσός

Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη παιδική πάνα διεκδικεί η Λεμεσός

Ένα νέο Ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί την Κυριακή 18/9 η Λεμεσός, καθώς θα επιχειρηθεί η κατάρριψη του ρεκόρ για τη μεγαλύτερη παιδική πάνα στον κόσμο, από διαδικτυακό κατάστημα για παιδικές πάνες.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στόχος είναι ο συνδυασμός της πρωτοτυπίας και της φιλανθρωπίας, καθότι πρωταρχικός σκοπός είναι η στήριξη πολιτών που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες των παιδιών τους. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν (σε παιδικά προϊόντα), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού. 
 
Η όλη προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, στο Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο της Επίχωσης, με τους διοργανωτές να ευελπιστούν ότι θα ξεπεράσουν το μέγεθος της παιδικής πάνας που κατασκευάστηκε το 2007 στη Γερμανία και που είχε μήκος 3,1 μέτρα και πλάτος 2,5 μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Ξεκίνησε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2025. Μετά τις εμφανίσεις των 26 χωρών ανέβηκαν στη σκηνή οι θρυλικοί τραγουδιστές της Ελβετίας, Peter, Sue και Marc. Στον τελικό, κάθε συμμετέχουσα χώρα λαμβάνει δύο βαθμολογίες, μία από μια κριτική επιτροπή και μία από τους φανς σε όλη την Ευρώπη. Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο μεγάλο τελικό