ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργός Παιδείας: «Τα σχολεία μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα»

Υπουργός Παιδείας: «Τα σχολεία μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα»

Τα σχολεία μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είπε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής, σε σημερινές του δηλώσεις.

Ανάφερε, παράλληλα, ότι το σχολείο του Κάμπου λειτουργεί κανονικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για την επόμενη μέρα της στάσης εργασίας της ΠΟΕΔ και αν υπάρχουν εξελίξεις, ο κ. Καδής είπε ότι δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής ουσιαστικές εξελίξεις.

«Εμείς επανειλημμένα ζητήσαμε από τους εκπροσώπους της ΠΟΕΔ να τεκμηριώσουν το πού βλέπουν να υπάρχουν προβλήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση. Έχω ενημερωθεί ότι έφτασε στο γραφείο μου μία επιστολή εκ μέρους των οργανωμένων γονιών που θέλουν να διευθετηθεί συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να συζητήσουμε τις εκκρεμότητες και τα θέματα που υπάρχουν. Το Υπουργείο είναι πάντοτε πρόθυμο να προσέλθει σε διάλογο και διατηρεί ανοικτά τις πόρτες του διαλόγου και είναι έτοιμο να συμβάλει σε κάθε πρωτοβουλία, η οποία αναμένεται να φέρει την ηρεμία στα σχολεία μας. Ελπίζουμε όλοι να υιοθετήσουν αυτή την προσέγγιση για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Να αφήσουμε επιτέλους, συνέχισε ο κ. Καδής, τα σχολεία μας να λειτουργήσουν.

«Το ξεκίνημα της λειτουργίας του σχολείου απέδειξε ότι τα σχολεία μας μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και είμαι βέβαιος ότι με την συνεργασία όλων μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και ακόμα καλύτερα. Άρα, θα επιδιώξουμε να έχουμε κάποιες συναντήσεις στη βάση της πρωτοβουλίας που έχουν αναπτύξει οι γονείς και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε τελικά θετικό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση πότε θα ξεκινήσει να λειτουργεί το σχολείο του Κάμπου, ο κ. Καδής είπε ότι έχει ήδη πάει εκπαιδευτικός στο σχολείο του Κάμπου και λειτουργεί κανονικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top