Επ. Αμμοχώστου: Έπιασαν 59χρονος με δίκτυα παγίδευσης – Μέχρι και μιμητή φωνών άγριων πτηνών είχε!

Επ. Αμμοχώστου: Έπιασαν 59χρονος με δίκτυα παγίδευσης – Μέχρι και μιμητή φωνών άγριων πτηνών είχε!

Παράνομη κατοχή και χρήση απαγορευμένων μέσων σύλληψης άγριων πτηνών 59χρονος από την Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την  Αστυνομία, γύρω στις 5.30 το πρωί της Τρίτης (27/09), μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ εντόπισαν σε περιφραγμένο χωράφι σε περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου να βρίσκονται εγκατεστημένα τρία δίκτυα παγίδευσης άγριων πτηνών.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε 59χρονος, στην παρουσία του οποίου ερευνήθηκε ο χώρος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια τα εν λόγω δίκτυα, καθώς και μια απενεργοποιημένη συσκευή παραγωγής μιμητικών φωνών άγριων πτηνών.

Ο 59χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.