ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση αρπαγής παιδιού: Δεν ήταν ευχαριστημένη με το νηπιαγωγείο είπε στην Αστυνομία

Υπόθεση αρπαγής παιδιού: Δεν ήταν ευχαριστημένη με το νηπιαγωγείο είπε στην Αστυνομία

Αυτό ισχυρίστηκε στην Αστυνομία η γυναίκα από την Βουλγαρία όπου την Τρίτη το πρωί (27/09) προσπάθησε να πάρει το παιδί της προϊστάμενης από ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Λευκωσίας.

Το κατώφλι της Αστυνομίας πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης (27/09) η μητέρα του μικρού κοριτσιού ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση .

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η μητέρα δεν κατήγγειλε την γυναίκα υπάλληλο της Βουλγάρικης Πρεσβείας της Κύπρου, καθώς όπως είπε δεν έχει κανένα παράπονο μαζί της ενώ ανέφερε ότι είναι και φιλές. Είπε επίσης πως όλο αυτό έγινε από κακή συνεννόηση μεταξύ τους. 

Απο την άλλη, στην κατάθεση της η Βουλγάρα γυναίκα που προσπάθησε να πάρει το μικρό κοριτσάκι, είπε πως προέβη στην πράξη αυτή γιατί ήταν δυσαρεστημένη από το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Η ιδία ανέφερε πως και τα παιδιά της φοιτούσαν στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο μέχρι που τα έφυγε. Μάλιστα είπε πως πρόθεση της ήταν να πάρει το μικρό κοριτσάκι και να το μεταφέρει στο νηπιαγωγείο όπου φοιτούν τα δικά της παιδιά.

Να θυμίσουμε πως η γυναίκα από την Βουλγαρία, πήγε στο νηπιαγωγείο και ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει. Μάλιστα, οι νηπιαγωγοί δεν την άφησαν με την ίδια να το τραβάει από τα χέρια

Μετά και από αυτή την τροπή, η υπόθεση έκλεισε χωρίς η συγκεκριμένη γυναίκα να κατηγορηθεί.

Διαβάστε επίσης: 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα προσπάθησε να αρπάξει βίαια κοριτσάκι από τα χέρια νηπιαγωγών!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top