ΛΑΡΝΑΚΑ: Απίστευτο επεισόδιο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς: Γυναίκα οδηγός έριξε την πύλη και ούρλιαζε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απίστευτο επεισόδιο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς: Γυναίκα οδηγός έριξε την πύλη και ούρλιαζε

Στιγμές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν το πρωί της Τετάρτης 28/9 σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς. Φωνές, βρισιές, δάγκωμα σε Αστυνομικό και σύλληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας γύρω στις 10:00 το πρωί γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ απειλούσε έριξεμε το αυτοκίνητο την πύλη του στρατοπέδου, ώστε να συναντήσει και να «λογαριαστεί» με τον σύζυγό της, με τον οποίο όπως πληροφορούμαστε βρίσκεται σε διάσταση.

Το επεισόδιο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αναστάτωσε το εν λόγω στρατόπεδο, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από τη Λάρνακα και μάλιστα «κουβαλά» και μεγάλη ιστορία πίσω του με απειλές, εκβιασμούς και απόπειρες εμπρησμού.

Ο πρώην σύντροφός της εν λόγω γυναίκας η οποία και συνελήφθη είναι ΕΠΥ και υπηρετεί σε μονάδα του στρατοπέδου, στο οποίο η γυναίκα μετέβη για να λύσουν τις διαφορές τους, αφού ο στρατιωτικός δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.

Αφού μπήκε στο στρατόπεδο ούρλιαζε με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, που μερικά λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο και στην προσπάθεια να συλλάβει την 39χρονη, η εν λόγω γυναίκα δάγκωσε και τραυμάτισε Αστυνομικό πριν καταλήξει με χειροπέδες.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE