«Ο άχρηστος ο Πίερος Σωτηρίου»– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ο άχρηστος ο Πίερος Σωτηρίου»– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολύς λόγος γίνεται για τον 23χρονος Κύπριο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος αμφισβητήθηκε κατά καιρούς από πολλούς «ειδικούς» του ποδοσφαίρου.

Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα πολλοί τα έβαζαν με τον Πιέρο, αμφισβητούσαν την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και το, τι και αν μπορεί να προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής την Πέμπτη (29/9) έδωσε όμως την δική του απάντηση.

Με το γκολ που πέτυχε μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και γενικά με την όλη απόδοση του έκλεισε αρκετά στόματα. Απέδειξε πως αν και νεαρός, αν και Κύπριος, μπορεί να προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο στο Κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη.

Ο Πιέρος Σωτηρίου μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νεαρούς κύπριους ποδοσφαιριστές, αφού με το πείσμα και την θέληση του να πετύχει, έκλεισε τα αυτιά του, δούλεψε σκληρά και σήμερα αποθεώνεται από κάθε ΑΠΟΕΛίστα. 

Μερικά σχόλια οπαδών του ΑΠΟΕΛ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς 

Μερικά σχόλια οπαδών του ΑΠΟΕΛ μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΥΓ: Δεν ήταν μόνο ο Πιέρος που ξεχώρισε μέσα στο Καραϊσκάκη αλλά κι άλλοι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων. 

Ο πανηγυρισμός του γκολ μέσα στον Πειραιά: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.