ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτή είναι η δικαιολογία του Υπ. Υγείας για τον λογαριασμό που έστειλαν στον πατέρα νεκρού παιδιού! Θα διαγράψουν τα 717 ευρώ που ζητούσαν επιτακτικά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτή είναι η δικαιολογία του Υπ. Υγείας για τον λογαριασμό που έστειλαν στον πατέρα νεκρού παιδιού! Θα διαγράψουν τα 717 ευρώ που ζητούσαν επιτακτικά

Μετά το σάλο που ξέσπασε και την έκταση που πήρε το θέμα από πολλά ΜΜΕ της Κύπρου το Υπ. Υγείας έδωσε την επίσημή απάντησή του ρίχνοντας ουσιαστικά τις ευθύνες στο…λογιστήριο του Νοσοκομείου που τήρησαν τους κανονισμούς.

Σχετικό άρθρο: ΤΡΑΓΙΚΟ: Έχασε την κορούλα του στο Μακάρειο Νοσοκομείο και του ζητούν ψυχρά με επιστολή 717,50 ευρώ! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 5/10 η εκπρόσωπος τύπου του Υπ. Υγείας Ελπίδα Χατζηβασιλείου χαρακτηρίζοντας το περιστατικό ως «παραφωνία».

Δεν ήταν γνωστό το ιστορικό ανέφερε η κ. Χατζηβασιλείου (προφανώς για το θάνατο του βρέφους) ωστόσο το θέμα έχει διαγνωστεί από τον Υπουργό Υγείας ο οποίος υπέβαλε πρόταση στο Υπουργικό για διαγραφή τέτοιων χρεών. Δυστυχώς, συμπλήρωσε, το περιστατικό είχε συμβεί πριν την απόφαση του Υπουργικού η οποία λήφθηκε τέλη Αυγούστου.

Επεσήμανε τέλος ότι προωθείται η  διαγραφή του χρέους και το Γραφείο του κ. Παμπορίδη βρίσκεται σε συνεννόηση με τον πατέρα του νεκρού παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top