LIFESTYLE

Γιώργος Μιχαήλ: «Το MEGA δεν έχει οφειλή έναντι κομπάρσων για τους ‘9 μήνες’. Ευχαριστώ και συγγνώμη»

Γιώργος Μιχαήλ: «Το MEGA δεν έχει οφειλή έναντι κομπάρσων για τους ‘9 μήνες’. Ευχαριστώ και συγγνώμη»

Τις δικές του θέσεις με αφορμή τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την επιτυχημένη σειρά «9 Μήνες», η οποία θα προβάλλεται για δεύτερη σεζόν μέσω του MEGA, εξέφρασε ο εκτελεστικός παραγωγός της, Γιώργος Μιχαήλ.

«Το πρώτο που θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι το Mega Κύπρου δεν έχει καμία σχέση με τις όποιες καθυστερήσεις. Το κανάλι, έχει αναθέσει την εκτέλεση παραγωγής στην εταιρεία μας, η οποία έχει τη συνολική ευθύνη αποπληρωμής όλων των συντελεστών και συνεργατών. Αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, έστω και με καθυστέρηση» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε τα ακόλουθα: «Επίσης, είναι δυστυχώς αλήθεια ότι η εταιρεία μας βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, λόγω του ότι ανέλαβε μια πολύ μεγάλη για τα κυπριακά δεδομένα παραγωγή. Ειδικά στο θέμα των κομπάρσων, είχαμε βρεθεί κατά την περσινή σεζόν, πολύ εκτός προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πολύς χρόνος να αποπληρωθούν οι οφειλές στους ανθρώπους που κάλυψαν τις ανάγκες της σειράς σε βοηθητικούς ρόλους. Ανθρώπους στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και ένα μεγάλο συγγνώμη. Κατανοούμε πλήρως την απογοήτευση ορισμένων για τις καθυστερήσεις. Και ειδικά αυτούς τους λίγους ανθρώπους, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε, ότι δεν πρόκειται να χάσουν ούτε ένα σεντ. Το μόνο που ζητάμε είναι κατανόηση για τις καθυστερήσεις. Ήδη, με την έναρξη της Β' Σεζόν της παραγωγής, έχει αποπληρωθεί ένα μεγάλο μέρος των οφειλών, ενώ, το υπόλοιπο υπολογίζουμε να εξοφληθεί σταδιακά σε 2 - 3 μήνες».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top