ΚΟΣΜΟΣ

Το BBC «έκοψε» την εκπομπή που έκανε αστεία με την σεξουαλική ζωή της βασίλισσας

Το BBC «έκοψε» την εκπομπή που έκανε αστεία με την σεξουαλική ζωή της βασίλισσας

Θύμα του φλεγματικού βρετανικού χιούμορ έπεσε ο κωμικός και παρουσιαστής David Baddiel, που έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Don’t Make Me Laugh»

Το BBC αποφάσισε την Τετάρτη να «κόψει» την χιουμοριστική ραδιοφωνική εκπομπή «Don’t Make Me Laugh», που είχε δημιουργήσει και παρουσίαζε ο Βρετανός κωμικός David Baddiel στο BBC Radio 4. Το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Βρετανίας, όπως φαίνεται, δεν άντεξε το φλεγματικό χιούμορ και τα αστεία της χιουμοριστικής εκπομπής για την σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν η Γηραιά Αλβιώνα γιόρταζε τα 90α γενέθλια της «αειθαλούς» βασίλισσας. Την ημέρα των γενεθλίων της στην εκπομπή ο παρουσιαστής και το πάνελ, στο οποίο συμμετείχε και ο Βρετανός κωμικός Russell Kane, έκαναν αστεία για την σεξουαλική ζωή της Ελισάβετ και άφησαν να εννοηθεί ότι «το κρεβάτι της παραμένει ανενεργό επί δεκαετίες».

Η επίμαχη φράση «Η βασίλισσα πρέπει να έχει κάνει σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές στη ζωή της», πυροδότησε παράπονα από, τουλάχιστον, 120 άτομα και το BBC χαρακτήρισε τα αστεία «κακόβουλα» και «αδιάκριτα». Αποτέλεσμα ήταν ο David Baddiel να ζητήσει συγγνώμη και να δηλώσει ότι η εκπομπή δεν ήταν live, αλλά είχε προγραμματιστεί να βγει «στον αέρα» μία εβδομάδα μετά τα γενέθλια της βασίλισσας.

Εκείνη την περίοδο, το BBC είχε αρκεστεί να αλλάξει την ώρα της εκπομπής και να την μεταθέσει από τις 18:30 το απόγευμα (τοπική ώρα) στις 11 το βράδυ. Μετά την απόφαση του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου της Βρετανίας να «κόψει» την εκπομπή, ο Baddiel σχολίασε στο Twitter: «Ελπίζω να μπορέσουμε να την στήσουμε ξανά (την εκπομπή) όταν  θα περάσουμε την δεκαετία του '60. Α, για περιμένετε ένα λεπτό, είμαστε στο 2016».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top