LIFESTYLE

Τελευταία μέρα στο Sigma για την Κύπρια δημοσιογράφο! Το νέο «κεφάλαιο» που ανοίγει στην καριέρα της

Τελευταία μέρα στο Sigma για την Κύπρια δημοσιογράφο! Το νέο «κεφάλαιο» που ανοίγει στην καριέρα της

O χώρος των ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες έκρυβε εκπλήξεις, ανατροπές, ηχηρές μεταγραφές και αποχωρήσεις που ακόμα δεν λένε να κοπάσουν. Οι νέοι «παίκτες» στο τηλεοπτικό σκηνικό (Alpha Κύπρου και Epsilon Kύπρου) προσπάθησαν να πάρουν ότι καλύτερο υπάρχει, ενώ και στα υπόλοιπα κανάλια έτρεχαν να κλείσουν τρύπες.

Μια αποχώρηση που έσκασε το τελευταίο διάστημα ήταν και αυτή της Νατάσας Ευρυπίδου από το Sigma.  Η Κύπρια δημοσιογράφος μετά από 11 χρόνια στο Sigma λέει «αντίο» και «ευχαριστώ» κλείνοντας μια μεγάλη πόρτα στην καριέρα της και ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο «κεφάλαιο» στο Mega.

Με ένα συγκινητικό της μήνυμα στο Facebook ευχαριστεί κάποια από τα άτομα που συνεργάστηκαν τα τελευταία χρόνια ενώ δεν ξέχασε και τον πατέρα της, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Διαβάστε το μήυνμά της

Καλημερα.... H τελευταία μου καλημέρα από το Πρωτοσέλιδο μαζί με τον γίγαντα Lefteris Kolokotronis που ήταν ο πρώτος που μου έβαλε ακουστικά και μικρόφωνα πριν από 11 χρόνια...Andreas Dimitropoulos σε ευχαριστώ για την αγάπη σου και τη στηριξη. Maria Demosthenous μου είσαι για μενα υπόδειγμα μητέρας και καλής φίλης.... Marina Loucaidou η κουκλάρα σκηνοθέτης μας, ξερεις.... οτι και να πω θα ειναι λίγο.... Gabriella Zartila και Charoula Alexi σας αγαπώ και συνεχίστε με αξιοπρέπεια αυτό που πρεπει να κανετε και που ξέρετε πολύ καλά.…

Αφανής ήρωας στα πρωινά μας ξυπνήματα ο πρώτος άνθρωπος που ανοίγει την πόρτα, η μάνα Γιώτα Αποστολίδου... Chrysanthos Tsouroullis Maria Vergopoulou Kostas Kontokalos Stalo Athanatou Elena Savva Stella Valanidou Elina Nikolaides Kalia Mavrikiou #xristina andronikou Marios Zittis Stathis Zittis Litsa Ioannidou Theodosis Michael Iro Contemeniotou Irene Savva Maria Christodoulidou Maria Constantinou συγχωράτε με αν ξέχασα ονόματα συνεργατών...11 χρόνια ειναι αυτά, μεγάλωσα! είναι πολλοί που βρίσκονται ακόμη εδώ αλλοί που έφυγαν και άλλοι που βρίσκονται στην αληθινή ζωή και μας βλέπουν απο ψηλά... Σας ευχαριστώ απο καρδιάς....

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top