ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για 10 χρόνια μέσα ο... ιερέας της κολάσεως – Το σπέρμα στο σεντόνι δεν ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για 10 χρόνια μέσα ο... ιερέας της κολάσεως – Το σπέρμα στο σεντόνι δεν ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση

Βίασε την 23χρονη κόρη του αδερφού του, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή και προσπάθησεναανατρέψει την απόφαση του δικαστηρίου.

Εις μάτην. Το εφετείο κατέληξε ότι το σπέρμα στο σεντόνι και η μαρτυρία της 26χρονης -σήμερα- που κρίθηκε ακλόνητη, δεν του άφηναν περιθώρια παρά να επικυρώσει την απόφαση του δικαστηρίου. Έτσι ο ιερέας της κολάσεως θα εκτίσει κανονικά την ποινή του.

Πάντως, οι λεπτομέρειες του συμβάνοντας που αναδείχθηκαν πάλι ελέω έφεσης, προκαλούν αποτροπιασμό. Ο ιερέας χρησιμοποίησε πονηριά για να πέσει η 23χρονη στην παγίδα του και στη συνέχεια την βίασε.

Το ειδεχθές έγκλημα διαπράχθηκε τον Μάιο του 2013. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «Πολίτη», «η παραπονούμεη διέμενε στη Λευκωσία και μετακόμισε στο χωριό όταν  ο ιερέας της τηλεφώνησε και την παρακάλεσε να μεταβεί στην κοινότητα για να βοηθήσει τον πατέρας της στην επιχείρηση που είχε, επειδή ήταν άρρωστος. Η νεαρή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του θείου της, ο οποίος της απαραχώρησε ένα καραβάνι που είχε για να διαμένει προσωρινά».

Τα γεγονότα όπως παρατέθηκαν στην απόφαση του Εφετείου, δεν αφήνουν αμφιβολία για το αρρωστημένο μυαλό του ιερέα: «Ένα βράδυ περί τα τέλη Μαΐου 2013, που η παραπονούμενη πήγε στο καραβάνι για να κοιμηθεί αισθανόμενη μεγάλη σωματική και ψυχολογική κούραση, ήρθε στο δωμάτιο ο ιερέας, κάθισε στο κρεβάτρι της και άρχισε να της μιλά. Στην πορεία άρχιζε να της κάνει μασάζ στην πλάτη ενώ αυτή φορούσε τα ρούχα της, με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί. Σε εκείνο το στάδιο η παραπονούμενη άρχισε να διερωτάται κατά πόσο ο θείος της δεν έβλεπε ως κόρη του -όπως η ίδια πίστευε- και αν προσπαθούσε την πραγματικότητα να την προσεγγίσει ως άντρας. Το μεσημέρι της επόμενης μέρας η παραπονούμενη πήγε στο καταβάνι για να κάνει ντους, σκοπεύοντας στη συνέχεια μα επιστρέψει στη δουλειά της. Βγαίνοντας από το ντους και φορώντας μπουρνούζι είδε τον ιερέα θείο της μπροστά της στο σαλόνι. Αμέσως επέστρεψε στο δωμάτιό της. Μόλις φόρεσε το νυχτικό της,  ο ιερέας εισήλθε στο δωμάτιο, φορώντας μποξεράκι και ένα πουκάμισο μισάνοιχτο. Κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι και άρχισε να της μιλά για γυναίκες και φιλενάδες  πουείχε και γενικώς να της λέει κουβέντες σεξουαλικού περιεχομένου.

Προτού προλάβει να αντιδράσει η παραπονούμενη, την έπιασε από τα χέρια, την έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα και πέφτοντας ολόκληρος πάνω της άρχισε να τη φιλά στα χείλη και να την αγγίζει με τα χέρια του στο στήθος, στα οπίσθια και σε ολόκληρο το σώμα της. Η παραπονούμενη, αντιδρώντας τον έσπρωχνε, λέγοντας του να φύγει. Αυτός εξακολουθησε να είναι από πάνω της, να τη χαϊδεύει και να τη φιλά στο πρόσωπο και στο λαιμό με λυσαλλέο τρόπο». Ακολούθησε ο κτηνώδης βιασμός της από τον ιερέα θείο της. 

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε μερικές ημέρες μετά και προς τούτο δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις. Στο πλαίσιο της καταγγελίας η 26χρονη παρέδωσε και ένα σεντόνι. Σε αυτό εντοπίστηκε το σπέρμα του ιερέα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top